Вести од индустријата

Вентил за пеперутка од типот нафора со електричен активатор

2021-11-17
Нафора тип Пеперутка вентил соЕлектричен актуатор
1. Дизајниран е и произведен со нова структура заварена со плоча на дискот со централна линија и челична плоча со кратка структура. Тој е компактен во структурата, лесен во тежина, лесен за инсталирање, мал во отпорност на проток, голем во циркулација, избегнувајќи влијание на висока температура експанзија и лесен за ракување.
2. Нема поврзувачки шипки, завртки и слично, така што работи сигурно и има долг работен век. Може да се инсталира на повеќе позиции и не е под влијание на насоката на проток на медиумот.
користи:
Цврсто запечатен вентил за пеперутка од електричен нафора е незатворен вентил за пеперутка, кој е широко користен во процесот на производство на градежни материјали, металургијата, рударството, електричната енергија и други производни процеси. Прилагодете ја количината на медиум.
Структурни карактеристики:
Овој вентил за пеперутка е дизајниран и произведен со усвојување на нов тип на структура заварена помеѓу плочата на дискот со централна линија и челична плоча со кратка структура. Тој е компактен по структура, лесен по тежина, лесен за инсталирање, мал во отпорност на проток, голем проток и лесен за ракување. Во каросеријата нема поврзувачки шипки, завртки и сл., сигурна работа и долг работен век. Може да се инсталира на повеќе позиции и не е под влијание на насоката на проток на медиумот.
Нафора тип Пеперутка вентил соЕлектричен актуатор
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept